Onderwijsprojecten in de media

Het afgelopen jaar hebben diverse vakbladen aandacht besteed aan verschillende projecten van Lightway. Veel aandacht voor de toepassingen in scholen. Daarnaast werden de 36 Lightways op Station Deventer belicht in de bladen.

Hieronder kunt u de artikelen downloaden.IMG_0035

Onderwijs&Bouw nr1_feb 2016_basisschool De Hovenier

Installicht_nr 2 feb 2016_Gravelandstudio

Onderwijs&Bouw_nr 4 juli 2015_Basisschool de Groenling

Stedenbouw&Architectuur_nr 4 jul 2015_Campus het bildt & Station Deventer

Lightway daglicht op de werkplek

sas-kantoor-ruimte

Goed nieuws voor de utiliteitsbouw. De populaire daglichtbuis Lightway 600 met diameter 52 cm is vanaf nu ook verkrijgbaar met de duurzame kristalglazen koepel! 

In de Crystal serie heeft het kristalglas zich ruimschoots bewezen. Kristalglazen koepels hebben een lange levensduur, zijn ongevoelig voor krassen, aanslag en verkleuring. En bovendien, kristal laat het gehele daglichtspectrum door. Uiteraard is ook de Lightway Crystal 600HP uitvoerbaar in de perfect geïsoleerde versie met Blue Performance.
De Lightway Crystal 600HP is het ideale daglichtsysteem voor de utiliteit: kantoren, bedrijfsruimten, scholen, gezondheidszorg en openbare ruimten.

 

Lightway daglichtcalculatie.

1_12Lightway kan u ook helpen om een grondig lichtplan te maken voor uw bedrijf. Na een inventarisatie van uw daglichtbehoefte per ruimte en werkplek en aan de hand van de technische tekeningen van uw gebouw, wordt door een gespecialiseerd daglicht ingenieursbureau een lichtontwerp gemaakt. Hierin wordt precies aangegeven hoeveel daglichtsystemen van welk model waar geplaatst moeten te worden om te voldoen aan uw daglichtbehoefte. Vraag ons gerust om een offerte middels de knop ‘Ik wil technische ondersteuning’.

Wilt u Lightway verkopen?

Bent u dakdekker, aannemer, architect of anderszins werkzaam in de bouw en wilt u Lightway producten aanbieden aan uw klanten. Wij praten graag met u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de knop ‘Dealer mogelijkheden’.

Duurzaam bouwen: passiefhuis!

Lightway_bueperformance schuin en plat dakBent u op  zoek naar hoogwaardige kwaliteits daglichtproducten voor de duurzame bouw of zelfs de passieve huizen bouw? Ook dan bent u bij Lightway aan het juiste adres. Met de Blue Performance voorziet Lightway in daglichtbuizen die voldoen aan de aller-strengste eisen van de passieve huizenbouw. Lightway is het enige daglichtsysteem, die de daglichtbuis volledig luchtdicht integreert in de isolatielaag van het gebouw.

 

Lightway lid van Passiefbouwen.nl

Lightway is lid van de Stichting Passiefbouwen.nl. Met de gepatenteerde Blue Performance maakt Lightway haar daglichtsystemen tot een volwaardig bouwproduct voor de passieve bouw. Daarmee is Lightway het standaard daglichtsysteem in de passieve woning- en utiliteitsbouw.

Lees hier meer.