Reviews

Jouk uit Goirle
22-10-2015
Ervaring met: Blue Performance
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prettige communicatie en we hebben een goed advies gekregen.

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 9,0
Montage 8,0 Gemiddelde 9,0
Reyer uit De Meern
22-04-2018
Ervaring met: LW800
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Fantastisch advies, snelle levering (voorrad) en een overtroffen resultaat ten opzichte van de verwachting.

Totaal oordeel 10,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 10,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 10,0
Leo uit Baarn
19-06-2017
Ervaring met: LW400
Aanbeveling: ja

Ervaring:

De hal van ons nieuwe appartement was erg donker en ongezellig binnenkomen.Gelukkig wonen we op de bovenste etage en was het mogelijk daglicht buizen te laten plaatsen.Enige research bracht ons bij Lightway waar men ons uitgebreid heeft voorgelicht.Ook de plaatsing en de samenwerking met de monteurs verliepen soepel.Een kleine lekkage tijdens de montage i.v.m.verlichting werd snel afgehandeld en perfect opgelost.Onze hal is nu een mooie lichte ruimte en prettig binnenkomen. Lightway is absoluut een aanrader!

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 8,0
Montage 8,0 Gemiddelde 8,6
Pleun uit Goudswaard
08-05-2017
Ervaring met: LW400
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Na deskundig advies heb ik het systeem zelf gemonteerd. Een leuke uitdaging omdat ik rekening moest houden met de positie van dakpannen, dak- en vloerbalken.
Ik vind het materiaal van de buizen dun en de bevestigingsmaterialen erg pietepeuterig. Maar, eenmaal gemonteerd en getaped is het een stevige constructie.
Het is allemaal gelukt en we hebben daglicht in de donkere hoek van de kamer. De lichtopbrengst is goed, ik had er iets meer van verwacht maar dat komt omdat er ook licht door de ramen komt. In een volkomen donkere ruimte zou het effect geweldig zijn.

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 8,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 9,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 8,8
LW400 uit nee
13-08-2016
Ervaring met: Na prijs overeen gekomen te zijn en geld over gemaakt te hebben wordt geheel meteen naar mij toe gestuurd. 3 weken later constateert men dat factuur niet klopt, coulanceregeling; transportkosten worden gecompenseerd. Dreiging deurwaarder volgt
Hoe betrouwbaar is Lightway in zijn prijsopgave?
Aanbeveling: 6,0

Ervaring:

9,0

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 5,0
Advies en deskundigheid n.v.t. Communicatie 7,3
Montage Gemiddelde
Frank en Willeke uit Kerkwijk
11-06-2016
Ervaring met: LW300, Blue Performance
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Fijne communicatie en goeie, duidelijke informatie gekregen. Gevolgd door een superservice.We zijn er superblij mee. Hij bevalt heel erg goed en we komen zeker bij jullie terug over een paar jaar voor de keuken.

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 10,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 9,5
Hijlko uit Veenendaal
23-04-2016
Ervaring met: Blue Performance
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Na een vergelijking van meerdere soorten daglichtsystemen hebben wij 2 daglichtsystemen met Blue Performance gekozen. Wij wilden graag een kristalglazen kap en geen kunststof kap omdat die op termijn toch door zonlicht aangetast worden en gevoeliger zijn voor aanhechting van algen etc.
De isolerende beglazing voorkomt condensvorming. De methode van productie van de spiegelende coating van dit systeem sprak ons het meest aan.
De monteurs zeiden dat andere systemen wel iets makkelijker te plaatsen zijn (hun voordeel) maar dat ze de Lightway kwalitatief toch beter vonden (ons voordeel).
De lichtopbrengst in huis is bijzonder goed en is mooi diffuus.
Helemaal happy mee.

Totaal oordeel 10,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 9,0
Montage 9,0 Gemiddelde 9,6
Paul uit Laren-NH
28-01-2016
Ervaring met: LW600
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Lightway Nederland valt op door een keurige cli├źntbenadering, afspraak is afspraak en een adequate aflevering. Ook het adviseren bij wijze van technische uitvoering op een rietkap is prima geweest in goede samenspraak met aannemer en rietdekkersbedrijf.

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 10,0
Montage 9,0 Gemiddelde 9,4
Toon uit Someren
17-01-2016
Ervaring met: LW300, Blue Performance
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Prima systeem, voldoet aan de verwachting.

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 9,0
Montage 9,0 Gemiddelde 9,0
Jaap uit Apeldoorn
08-12-2015
Ervaring met: LW400, Blue Performance
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goede communicatie met Lightway Nederland gehad over welk systeem en welke componenten nodig waren. Wel hadden we problemen met het aaneen monteren van bochtdelen, dit stond niet duidelijk in de handleiding. Werd na telefonisch overleg wel duidelijk en is inmiddels aangepast in de handleiding.

Totaal oordeel 8,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 8,0
Montage 7,0 Gemiddelde 8,2
Melinda uit Den Dolder
27-11-2015
Ervaring met: LW300
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Super fijn om daglicht in die eens zo donkere zithoek te hebben. Het geeft een vriendelijke sfeer. 's Avonds met volle maan is er ook maanlicht. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 8,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 9,0
Montage 9,0 Gemiddelde 8,8
arend uit norg
26-11-2015
Ervaring met: LW200, LW300, LW400
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Onze medewerkers vinden het prettig om mee te werken

Totaal oordeel 7,0 Kwaliteit product 7,0
Advies en deskundigheid 7,0 Communicatie 7,0
Montage 7,0 Gemiddelde 7,0
Hugo uit Waddinxveen
18-11-2015
Ervaring met: LW400, Blue Performance
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Bij de aanbouw van onze keuken zijn wij vergeten om een lichtkoepel te plaatsen. Ons aanrechtblad is achterin de keuken en niet bij het raam. Hierdoor is onze keuken vrij donker, we hebben wel witte kastjes maar ook een zwart aanrechtblad. We hadden altijd licht aan boven het aanrechtblad en ook boven de baldakijn. Wij hebben de Lightway in onze keuken geplaatst. Net naast de baldakijn en zo hebben we veel meer licht op het aanrechtblad gekregen. Hij paste net tussen 2 balken in. Een geweldige oplossing. Wij zijn heel blij met de Lightway daglicht koepel. Zeker aan te raden, het werkt perfect.. MVG Hugo Stuurman.

Totaal oordeel 8,0 Kwaliteit product 8,0
Advies en deskundigheid 8,0 Communicatie 8,0
Montage 8,0 Gemiddelde 8,0
Anouk uit Breda
11-11-2015
Ervaring met: LW200
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Super advies, deskundig uitgelegd. Zou er zo weer een kopen maar dat zal overbodig zijn.

Totaal oordeel 10,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 10,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 10,0
Leo uit Eindhoven
11-11-2015
Ervaring met: LW600
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben erg tevreden met mijn lichtsysteem. Dit systeem werd door een lokale aannemer geinstalleerd, dit leverde verder geen problemen op.

Totaal oordeel 10,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid n.v.t. Communicatie 10,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 10,0
LW300 uit ja
10-11-2015
Ervaring met: 8,0
Aanbeveling: 8,0

Ervaring:

8,0

Totaal oordeel 8,0 Kwaliteit product 8,0
Advies en deskundigheid 8,0 Communicatie
Montage Gemiddelde
Wil uit Dordrecht
10-11-2015
Ervaring met: LW400
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Een hele prettige voorlichting en afhandeling gehad van Lightway van Pilo Peerlings en Frank Leenders.
We zijn dik tevreden.

Met vr grt,
Hetty Bekkers&Wil Peereland
Dordrecht

Totaal oordeel 9,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 10,0
Montage 10,0 Gemiddelde 9,4
Herman uit Gelsrop
09-11-2015
Ervaring met: LW200, LW300, LW400
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Goed contact, erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooi product, effectief en efficient. Aanrader!

Totaal oordeel 8,0 Kwaliteit product 9,0
Advies en deskundigheid 9,0 Communicatie 8,0
Montage 9,0 Gemiddelde 8,6
Huig uit Nieuwegein
05-11-2015
Ervaring met: LW400
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Alles volgens afspraak geregeld tegen goede prijs kwaliteit verhouding

Totaal oordeel 8,0 Kwaliteit product 8,0
Advies en deskundigheid 8,0 Communicatie 8,0
Montage 8,0 Gemiddelde 8,0
Theo uit Soest
04-11-2015
Ervaring met: LW800
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Een fantastisch product, met een meer dan geweldig resultaat. Al enkele jaren volop licht in het voorheen donkere trapgat. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. En toch elke keer weer met een andere kleurwarmte. Elke dag nog steeds genieten van natuurlijk licht, dat niets kost natuurlijk.

Totaal oordeel 8,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 8,0 Communicatie 7,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 8,3
Ria uit Nieuwegein
04-11-2015
Ervaring met: Anders
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Ik ben zeer tevreden over lightway, goede service.

Totaal oordeel 10,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 10,0
Montage n.v.t. Gemiddelde 10,0
Reyer uit De Meern
22-04-2018
Ervaring met: LW800
Aanbeveling: ja

Ervaring:

Fantastisch advies, snelle levering (voorrad) en een overtroffen resultaat ten opzichte van de verwachting.

Totaal oordeel 10,0 Kwaliteit product 10,0
Advies en deskundigheid 10,0 Communicatie 10,0
Montage n.v.t Gemiddelde 10,0