Lichtkoepel

Een lichtkoepel van Lightway

Bent u die donkere plekken in uw woning of kantoor helemaal zat? Dan bent u bij Lightway aan het goede adres! Wij kunnen uw pand voorzien van een prachtige lichtkoepel die natuurlijk daglicht toelaat op de donkerste plekken. Een lichtkoepel van Lightway is niet alleen geschikt voor uw woning, ook bedrijfspanden kunnen profiteren van de positieve effecten van echt daglicht. Zo heeft Lightway bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden voor het gebruik van de light tube in kantoren, magazijnen, openbare ruimtes en sportclubs. Wilt u daglicht kopen? Dan bent u bij Lightway aan het goede adres.

Light tubes

Duurzaam

Techniek

Wat is een lichtkoepel van Lightway?

In tegenstelling tot de traditionele lichtkoepel biedt Lightway een heus daglichtsysteem dat zorgt voor daglicht zonder de nadelen van een traditionele koepel, zoals slagschaduweffect, warmteoverlast in de zomer of warmteverlies in de winter. Een daglichtsysteem is een doorontwikkeling op een dakkoepel en maakt slim gebruik van prisma’s en spiegels. De koepel is gemaakt van hoogwaardig kristalglas dat ongevoelig is voor krassen, aanslag en verkleuring. Het glas buigt het opgevangen licht in een buis. Deze reflecterende buizen transporteren het daglicht naar uw donkere ruimte waar de glasdiffuser het heldere licht weer verspreid. Dit zorgt er niet alleen voor dat bespaard kan worden op de energierekening, maar ook de bewezen nadelige effecten van een gebrek aan daglicht vallen weg. Dit betekent geen vermoeide ogen door TL-buizen of concentratieproblemen door het hele dagen binnen zitten meer. Een lichtkoepel van Lightway laat nagenoeg geen geluid door, waardoor u geen last zult hebben van regenval of hagel.

Lightway lichtkoepel

Wilt u meer informatie ontvangen?

Overal daglicht

Een lichtkoepel van Lightway is een hoog rendement daglichtsysteem dat geplaatst kan worden op elk type dak. Het opgevangen licht kan tot 10 meter getransporteerd worden. De binnenkant van de lichtgeleidende buis is voorzien van zilver, waardoor het spiegeleffect maximaal versterkt wordt. Dit betekent dat tot wel 100% van het opgevangen licht op de gewenste plek in uw pand terecht komt! Tegen meerprijs levert Lightway ook kunstlichtarmaturen die aan de binnenzijde van de tube geplaatst worden. Hiermee kan de light tube ook ‘s avonds als gewone lamp gebruikt worden. Lightway biedt diverse soorten lichtkoepels. Hierdoor is er altijd een optie die perfect geschikt is voor uw pand.

Neem contact op met Lightway voor een lichtkoepel in uw pand

Bent u ook op zoek naar een prachtige lichtkoepel om uw woning te verlichten? Neem dan contact op met Lightway. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 034-6769098 of u kunt mailen naar info@lightwaynederland.nl.