Lightway Crystal serie

Lightway Crystal Daglichtbuizen. Een koepel van Boheems kristal, een vaste spiegelbuis (met opgedampt ziver en silicium) en een lichtdiffuser van natrium-kaliumglass. De Crystal serie bestaat uit drie modellen:

Crystal-200-300-400-medium

Lightway Crystal 200 HP

Geschikt voor het verlichten van kleine ruimtes, zoals een toilet of waar men gewoonlijk doorheen loopt, een corridor, kleine entree en kastruimte. Zelfs tijdens de bewolkte wintermaanden brengt de 200HP voldoende licht binnen voor ruimtelijke oriëntatie onder halfbewolkte omstandigheden.

Lightway Crystal 300 HP

Geschikt voor het verlichten van halruimtes, badkamers, toiletten en bergruimtes. In de keuken kan de HP300 uitstekend worden toegepast om het aanrecht of werkblad te verlichten met daglicht. Ze voorzien in voldoende daglicht, ook tijdens bewolkte winterdagen.

Lightway Crystal 400 HP

Geschikt voor het verlichten van een donkere hoek in de woonkamer of een uitbouw, grotere halruimtes of traphallen en toiletten en badkamers. Ook is dit model goed voor het brengen van voldoende daglicht voor werk- en leesplekken, boven bureaus, de eettafel of de bank.

Lightway Crystal 600 HP

De Lightway Crystal serie is uitgebreid met een nog grotere versie, de Lightway Crystal 600HP Ø 52cm.

Lightway Silver serie

En Lightway gaat verder. Wilt u nog meer lichtopbrengst is grote ruimtes, kantoren, fabrieken en magazijnen, kijkt u dan eens bij de Lightway Silver serie met onder meer een van de grootste diameters in de markt.

Kijk bij onze productinformatie over de Lightway Silver 600 & 800!

Lightway Crystal serie (200, 300, 400 & 600)

Gratis daglichtadvies van Lightway!

Vraag om een gratis daglichtadvies om een goed beeld te krijgen van de daglichtopbrengst in uw situatie. We helpen u graag vrijblijvend bij het uitzoeken van de juiste daglichtsystemen voor uw situatie en daglichtwensen.

De lichtopbrengst van een daglichtsysteem hangt van diverse factoren af: de locatie van de koepel (locatie op het dak of in de gevel), seizoens- en weersomstandigheden en diverse factoren in de te verlichten ruimte.

Benieuwd welke Lightway model u nodig heeft? Bekijk het hier in het overzicht.