Over ons

Lightway daglichtbuis voor weldadig daglicht overal in huis

Een Lightway daglichtbuis of daglichtsysteem transporteert écht daglicht naar elke gewenste ruimte in huis, zonder gebruik van elektriciteit. We voelen ons beter en gezonder door een echte daglichtbeleving. 

Lightway daglichtsystemen in de slaapkamer

Elk pand heeft ze wel, de donkere plekken met weinig daglicht ver van ramen of lichtstraten. Het donkere trappenhuis, die hoek in de woonkamer die niet wordt gebruikt door gebrek aan licht of de slechtverlichte inpandige vertrekken zonder ramen als badkamer, inloopkast, toilet of kelder.

Lightway biedt met haar daglichtbuizen de oplossing en verlicht donkere plekken met écht daglicht zonder gebruik van elektrische verlichting. De techniek van daglichtgeleiding werd al door de oude Egyptenaren toegepast om ruimten diep in de piramiden te verlichten. Met innovatieve technologie en hoogwaardige producten heeft Lightway de daglichtbuis geperfectioneerd. En daar plukt u de verlichte vruchten van door een daglichtsysteem met optimale lichtsterkte, ook op bewolkte dagen.

 

De daglichtbuis met kristalglazen koepel, een duurzame oplossing voor gezond daglicht

Hoeveel betalen we aan elektriciteit om overdag onze woon- en werkplekken te verlichten? Is dat nog wel van deze tijd waarin we alles willen doen om energieverbruik terug te dringen? Met daglichtbuizen van Lightway hoeven overdag de lampen niet meer aan. De daglichtspots zorgen voor natuurlijk en gezond daglicht.

En wat te denken van werkplekken waar we de hele dag onder TL-verlichting werken? Hoe komen we toch aan die vermoeide ogen aan het einde van de dag? Concentratieproblemen door gebrek aan daglicht? De Arbo weet al lang dat mensen ziek kunnen worden van werken onder kunstlicht. Maar zijn uw werkplekken al aangepast aan de Arbo eisen voor voldoende daglicht? Verhoog het welzijn door voldoende daglicht te brengen op de donkere werkplek.

 

De lichtbuis voor jarenlang daglichtplezier

Lightway daglichtsystemen verlichten uw hele huis

Lightway daglichtbuizen brengen verfrissend en kleurecht daglicht in ruimtes waar ramen dit niet (voldoende) kunnen. De mogelijkheden in de woning zijn haast onbeperkt.

Dankzij de kristalglazen koepels en hoogwaardige spiegelbuizen kan het daglicht vele meters en met verschillende bochten tot diep in de woning worden getransporteerd. Een kristalglazen koepel is bovendien ongevoelig voor aanslag, krassen en verkleuring door UV-straling. Dit zorgt dat er over 30 jaar nog evenveel daglicht door de Lightway lichtkoker binnen komt als vandaag na installatie.

De installatie van Lightway daglichtsystemen is relatief eenvoudig en vergt geen aanpassing in de constructie van uw dak.

 

Lightway projecten in de media

De daglichtsystemen van Lightway worden naast woningen veelvuldig toegepast in diverse grote projecten, zoals scholen, kantoren, openbare ruimten, zoals Station Deventer. Diverse media hebben hier regelmatig aandacht aan besteed in diverse artikelen in de vakbladen.