Zakelijk

Onderwijsprojecten in de media

Het afgelopen jaar hebben diverse vakbladen aandacht besteed aan verschillende projecten van Lightway. Veel aandacht voor de toepassingen in scholen. Daarnaast werden de 36 Lightways op Station Deventer belicht in de bladen.

Hieronder kunt u de artikelen downloaden.

Lightway daglicht op de werkplek

Goed nieuws voor de utiliteitsbouw. De populaire daglichtbuis Lightway 600 met diameter 52 cm is vanaf nu ook verkrijgbaar met de duurzame kristalglazen koepel!

In de Crystal serie heeft het kristalglas zich ruimschoots bewezen. Kristalglazen koepels hebben een lange levensduur, zijn ongevoelig voor krassen, aanslag en verkleuring. En bovendien, kristal laat het gehele daglichtspectrum door. Uiteraard is ook de Lightway Crystal 600HP uitvoerbaar in de perfect geïsoleerde versie met Blue Performance. De Lightway Crystal 600HP is het ideale daglichtsysteem voor de utiliteit: kantoren, bedrijfsruimten, scholen, gezondheidszorg en openbare ruimten.

Lightway
 • Fantastisch advies, snelle levering (voorrad) en een overtroffen resultaat ten opzichte van de verwachting.

  Reyer uit De Meern
 • LW300 + Blue performance Zelfmontage. Zeer goed systeem en beter door de glazen kap schoner en niet mat verwerend zoals kunstof. gemonteerd in juni 2018 afgemonteerd september 2018. late beoordeling zodat de donkere wintermaanden mee gewaardeerd zijn. Werkt perfect en geeft ook op de wat donkere dagen nog extra daglicht. de verdeling van het licht is zeer goed. Montage heeft wat tijd en aandacht nodig maar is niet heel erg moeilijk. Contact met Lightway is zeer correct en vriendelijk verlopen.

  Peter uit Bergen op Zoom
 • Na een telefoontje dat er vliegjes in ons systeem zaten is een medewerker persoonlijk bij ons thuis geweest om de installatie van onze twee systemen te controleren. Al snel bleek dat de glazen kap niet geheel aansloot op de buizen. Dit was, door externe installateur, niet voldoende gemonteerd. Door medewerker van Lightway Nederland is dit vakkundig hersteld zodat de glazen kappen nu strak aansluiten op de buizen.
  Goede service, ook jaren na aanschaf en een persoonlijke benadering…top.

  Peter uit Bilthoven
 • Het lichtopbrengst valt mij tegen, ik had hier meer van verwacht.

  Henny uit Vledder
 • Kort schakelen, snel handelen. Prima product, werkt uitstekend. Montage handleiding kan wel iets duidelijker.

  Wim uit Oud-Beijerland
 • Montagetips voor de aannemer waren heel welkom. De initieel gegeven prijs was even onduidelijk, maar werd goed opgelost.

  Yoox uit Utrecht
 • Zelf geplaatst in december 2017 met behulp van een vriend die dakdekker is. Product overtreft mijn verwachtingen. Geen seconde spijt van deze keus. Leverancier zeer klantvriendelijk. Communicatie per email en telefoon heel goed, snel en effectief; ook na de koop! Bochten goed op rechte stuk laten aansluiten vroeg wel wat aandacht, maar dit is zeker geen reden om te twijfelen over de oplossing. Product en leverancier van harte aanbevolen! Veel plezier met uw oplossing!

  Sjaak uit LW600, Blue Performance, Anders
 • Eerst georienteerd op internet voor daglichtsystemen en zo bij de Dylightcompany terecht gekomen. Zeer prettig advies maar we twijfelden enorm aan de hoeveelheid systemen en toen is er iemand bij ons thuis gekomen. Helemaal top. De montage verliep vlot en ook de nazorg. Het laatste vind ik het belangrijkste, hoe gaat het na de aanschaf. We kunnen de daylightcompany van harte aanbevelen en zijn ontzettend blij met onze 2 daglichtsystemen.

  Sylvia uit Huizen
 • Super advies, deskundig uitgelegd. Zou er zo weer een kopen maar dat zal overbodig zijn.

  Anouk uit Breda
 • Bij de aanbouw van onze keuken zijn wij vergeten om een lichtkoepel te plaatsen. Ons aanrechtblad is achterin de keuken en niet bij het raam. Hierdoor is onze keuken vrij donker, we hebben wel witte kastjes maar ook een zwart aanrechtblad. We hadden altijd licht aan boven het aanrechtblad en ook boven de baldakijn. Wij hebben de Lightway in onze keuken geplaatst. Net naast de baldakijn en zo hebben we veel meer licht op het aanrechtblad gekregen. Hij paste net tussen 2 balken in. Een geweldige oplossing. Wij zijn heel blij met de Lightway daglicht koepel. Zeker aan te raden, het werkt perfect.. MVG Hugo Stuurman.

  Hugo uit Waddinxveen

Lightway daglichtcalculatie

Lightway kan u ook helpen om een grondig lichtplan te maken voor uw bedrijf. Na een inventarisatie van uw daglichtbehoefte per ruimte en werkplek en aan de hand van de technische tekeningen van uw gebouw, wordt door een gespecialiseerd daglicht ingenieursbureau een lichtontwerp gemaakt. Hierin wordt precies aangegeven hoeveel daglichtsystemen van welk model waar geplaatst moeten te worden om te voldoen aan uw daglichtbehoefte. Vraag ons gerust om een offerte middels de knop ‘Ik wil technische ondersteuning’.

Wilt u Lightway verkopen?

Bent u dakdekker, aannemer, architect of anderszins werkzaam in de bouw en wilt u Lightway producten aanbieden aan uw klanten. Wij praten graag met u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de knop ‘Dealer mogelijkheden’.

Duurzaam bouwen: passiefhuis!

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteits daglichtproducten voor de duurzame bouw of zelfs de passieve huizen bouw? Ook dan bent u bij Lightway aan het juiste adres. Met de Blue Performance voorziet Lightway in daglichtbuizen die voldoen aan de aller-strengste eisen van de passieve huizenbouw. Lightway is het enige daglichtsysteem, die de daglichtbuis volledig luchtdicht integreert in de isolatielaag van het gebouw.

Met de gepatenteerde Blue Performance maakt Lightway haar daglichtsystemen tot een volwaardig bouwproduct voor de passieve bouw. Daarmee is Lightway het standaard daglichtsysteem in de passieve woning- en utiliteitsbouw.

Producten

Lightway

Crystal Serie

Een koepel van Boheems kristal, een vaste spiegelbuis (met opgedampt ziver en silicium) en een lichtdiffuser van natrium-kaliumglass.

Lightway

Silver Serie

Speciaal voor de grotere projecten en utiliteitsbouw heeft Lightway de Silver serie ontwikkeld. Met de 800 brengt Lightway een van de grootste diameters op de markt van daglichtbuizen.

Lightway

Blue Performance

Duurzaam bouwen met Blue Performance Met de unieke gepatenteerde Blue Performance levert Lightway het enige echte antwoord op het probleem van condensatie in daglichtbuizen.

Lightway

Accessoires

Wilt u de Lightway ook ’s avonds gebruiken? Lightway biedt u de keuze uit een halogeen inbouwset of een energiezuinige LED verlichting.