Zakelijk

Onderwijsprojecten in de media

Het afgelopen jaar hebben diverse vakbladen aandacht besteed aan verschillende projecten van Lightway. Veel aandacht voor de toepassingen in scholen. Daarnaast werden de 36 Lightways op Station Deventer belicht in de bladen.

Lightway daglicht op de werkplek

Goed nieuws voor de utiliteitsbouw. De populaire daglichtbuis Lightway 600 met diameter 52 cm is vanaf nu ook verkrijgbaar met de duurzame kristalglazen koepel!

In de Crystal serie heeft het kristalglas zich ruimschoots bewezen. Kristalglazen koepels hebben een lange levensduur, zijn ongevoelig voor krassen, aanslag en verkleuring. En bovendien, kristal laat het gehele daglichtspectrum door. Uiteraard is ook de Lightway Crystal 600HP uitvoerbaar in de perfect geïsoleerde versie met Blue Performance. De Lightway Crystal 600HP is het ideale daglichtsysteem voor de utiliteit: kantoren, bedrijfsruimten, scholen, gezondheidszorg en openbare ruimten.

Lightway daglichtcalculatie

Lightway kan u ook helpen om een grondig lichtplan te maken voor uw bedrijf. Na een inventarisatie van uw daglichtbehoefte per ruimte en werkplek en aan de hand van de technische tekeningen van uw gebouw, wordt door een gespecialiseerd daglicht ingenieursbureau een lichtontwerp gemaakt. Hierin wordt precies aangegeven hoeveel daglichtsystemen van welk model waar geplaatst moeten te worden om te voldoen aan uw daglichtbehoefte. Vraag ons gerust om een offerte middels de knop ‘Ik wil technische ondersteuning’.

Wilt u Lightway verkopen?

Bent u dakdekker, aannemer, architect of anderszins werkzaam in de bouw en wilt u Lightway producten aanbieden aan uw klanten. Wij praten graag met u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de knop ‘Dealer mogelijkheden’.

Duurzaam bouwen: passiefhuis!

Lightway Blue Performance® 0.6 en 0.4

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteits daglichtproducten voor de duurzame bouw of zelfs de passieve huizen bouw? Ook dan bent u bij Lightway aan het juiste adres. Met de Blue Performance voorziet Lightway in daglichtbuizen die voldoen aan de aller-strengste eisen van de passieve huizenbouw. Lightway is het enige daglichtsysteem, die de daglichtbuis volledig luchtdicht integreert in de isolatielaag van het gebouw.

Met de gepatenteerde Blue Performance maakt Lightway haar daglichtsystemen tot een volwaardig bouwproduct voor de passieve bouw. Daarmee is Lightway het standaard daglichtsysteem in de passieve woning- en utiliteitsbouw.

Lees hier meer

Weetjes over daglicht

  • Daglicht heeft een positieve invloed op lichaam en geest en zorgt voor de aanmaak van vitamines in het lichaam
  • Daglicht stimuleert een gezond werk- en leefklimaat en vermindert ziekteverzuim
  • Daglicht bevordert (werk) prestaties en je voelt je prettiger
    Gebruik van daglicht kan de waarde van uw pand doen stijgen
  • Daglicht in de gezondheidszorg bevordert het herstel van patienten
    En bovendien:
  • Daglicht is gratis! Want nog steeds gaat voor niets de zon op!

Vanaf heden is het mogelijk om te BIMMEN met Lightway. Professionals in de bouw kunnen twee Revit families downloaden op onze techniek pagina.

Klik hier om naar de downloads te gaan.