Daglicht in een bedrijfsruimte

Daglicht in uw bedrijfshal of magazijn

Lightway biedt de mogelijkheid om uw bedrijfshal of magazijn te verlichten met echt daglicht. Dit doen wij door middel van hoogwaardige daglichtsystemen. De koepelvormige light tube gemaakt van kristalglas wordt op het dak geplaatst, en door middel van buizen wordt vervolgens het licht naar de gewenst locatie in de bedrijfshal of het magazijn geleidt. Lightway biedt ook de mogelijkheid om de installatie uit te bereiden met kunstlichtarmaturen die ervoor zorgen dat ook wanneer de zon onder is, uw bedrijfshal of magazijn nog altijd verlicht is met daglicht. Lightway biedt vele verschillende mogelijkheden om daglicht in uw pand te verwerken.

Hoe werkt het daglichtsysteem?

Lightway biedt echte daglichtsystemen. In tegenstelling tot de traditionele lichtkoepels en lichtstraten zorgen zijn niet voor geluidshinder, warmteoverlast in de zomer en energieverlies in de winter. Het daglichtsysteem maakt gebruik van prisma’s en spiegels die ervoor zorgen dat het licht tot wel 10 meter verder in het pand verspreid kan worden. Dit wordt gedaan door middel van de zogenaamde light tubes. Deze buizen zijn van binnen voorzien van zilver, waardoor het lichtgeleidende effect extra versterkt wordt. Dit betekent dat bijna 100% van het opgevangen licht op de gewenste plek in de bedrijfshal of het magazijn terecht komt. Door de koepelvorm vangt de installatie ook ‘s ochtends vroeg en ‘s avonds laat de horizontale zonnestralen, zodat u maximaal kunt profiteren van het effect van het zonlicht en daglicht. De koepel is gemaakt van kristal, wat betekent dat het ook bij bewolkt weer zonlicht opvangt om uw bedrijfshal of magazijn te verlichten met daglicht.

Lightway

Voordelen van echt daglicht

Lightway biedt een heus daglichtsysteem dat uw bedrijfshal of magazijn kan vullen met echt zonlicht. Door het gebruik van daglicht in het magazijn of de bedrijfshal kunt u significant besparen op het elektriciteits verbruik. Bovendien is het al lang bekend dat mensen ziek kunnen worden van lang werken onder kunstlicht. Door de TL-buizen die zorgen voor vermoeide ogen en concentratieverlies te vervangen met echt daglicht, verhoogt u het welzijn van werknemers in uw magazijn of bedrijfshal.

Neem contact op met Lightway

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een daglichtsysteem van Lightway in uw bedrijfshal of magazijn? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de best passende opties voor uw situatie. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 034-6769098 of stuur een mail naar info@intura.nl. Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier voor passend daglicht in uw bedrijfsruimte.