Lichtkoepel

Een lichtkoepel van Lightway

Bent u die donkere plekken in uw woning of kantoor helemaal zat? Dan bent u bij Lightway aan het goede adres! Wij kunnen uw pand voorzien van een prachtige lichtkoepel die natuurlijk daglicht toelaat op de donkerste plekken. Een lichtkoepel van Lightway is niet alleen geschikt voor uw woning, ook bedrijfspanden kunnen profiteren van de positieve effecten van echt daglicht. Zo heeft Lightway bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden voor het gebruik van de light tube in kantoren, magazijnen, openbare ruimtes en sportclubs. Wilt u daglicht kopen? Dan bent u bij Lightway aan het goede adres.

Wat is een lichtkoepel van Lightway?

In tegenstelling tot de traditionele lichtkoepel biedt Lightway een heus daglichtsysteem dat zorgt voor daglicht zonder de nadelen van een traditionele koepel, zoals slagschaduweffect, warmteoverlast in de zomer of warmteverlies in de winter. Een daglichtsysteem is een doorontwikkeling op een dakkoepel en maakt slim gebruik van prisma’s en spiegels. De koepel is gemaakt van hoogwaardig kristalglas dat ongevoelig is voor krassen, aanslag en verkleuring. Het glas buigt het opgevangen licht in een buis. Deze reflecterende buizen transporteren het daglicht naar uw donkere ruimte waar de glasdiffuser het heldere licht weer verspreid. Dit zorgt er niet alleen voor dat bespaard kan worden op de energierekening, maar ook de bewezen nadelige effecten van een gebrek aan daglicht vallen weg. Dit betekent geen vermoeide ogen door TL-buizen of concentratieproblemen door het hele dagen binnen zitten meer. Een lichtkoepel van Lightway laat nagenoeg geen geluid door, waardoor u geen last zult hebben van regenval of hagel.

Lightway
 • Fantastisch advies, snelle levering (voorrad) en een overtroffen resultaat ten opzichte van de verwachting.

  Reyer uit De Meern
 • LW300 + Blue performance Zelfmontage. Zeer goed systeem en beter door de glazen kap schoner en niet mat verwerend zoals kunstof. gemonteerd in juni 2018 afgemonteerd september 2018. late beoordeling zodat de donkere wintermaanden mee gewaardeerd zijn. Werkt perfect en geeft ook op de wat donkere dagen nog extra daglicht. de verdeling van het licht is zeer goed. Montage heeft wat tijd en aandacht nodig maar is niet heel erg moeilijk. Contact met Lightway is zeer correct en vriendelijk verlopen.

  Peter uit Bergen op Zoom
 • Na een telefoontje dat er vliegjes in ons systeem zaten is een medewerker persoonlijk bij ons thuis geweest om de installatie van onze twee systemen te controleren. Al snel bleek dat de glazen kap niet geheel aansloot op de buizen. Dit was, door externe installateur, niet voldoende gemonteerd. Door medewerker van Lightway Nederland is dit vakkundig hersteld zodat de glazen kappen nu strak aansluiten op de buizen.
  Goede service, ook jaren na aanschaf en een persoonlijke benadering…top.

  Peter uit Bilthoven
 • Het lichtopbrengst valt mij tegen, ik had hier meer van verwacht.

  Henny uit Vledder
 • Kort schakelen, snel handelen. Prima product, werkt uitstekend. Montage handleiding kan wel iets duidelijker.

  Wim uit Oud-Beijerland
 • Montagetips voor de aannemer waren heel welkom. De initieel gegeven prijs was even onduidelijk, maar werd goed opgelost.

  Yoox uit Utrecht
 • Zelf geplaatst in december 2017 met behulp van een vriend die dakdekker is. Product overtreft mijn verwachtingen. Geen seconde spijt van deze keus. Leverancier zeer klantvriendelijk. Communicatie per email en telefoon heel goed, snel en effectief; ook na de koop! Bochten goed op rechte stuk laten aansluiten vroeg wel wat aandacht, maar dit is zeker geen reden om te twijfelen over de oplossing. Product en leverancier van harte aanbevolen! Veel plezier met uw oplossing!

  Sjaak uit LW600, Blue Performance, Anders
 • Eerst georienteerd op internet voor daglichtsystemen en zo bij de Dylightcompany terecht gekomen. Zeer prettig advies maar we twijfelden enorm aan de hoeveelheid systemen en toen is er iemand bij ons thuis gekomen. Helemaal top. De montage verliep vlot en ook de nazorg. Het laatste vind ik het belangrijkste, hoe gaat het na de aanschaf. We kunnen de daylightcompany van harte aanbevelen en zijn ontzettend blij met onze 2 daglichtsystemen.

  Sylvia uit Huizen
 • Super advies, deskundig uitgelegd. Zou er zo weer een kopen maar dat zal overbodig zijn.

  Anouk uit Breda
 • Bij de aanbouw van onze keuken zijn wij vergeten om een lichtkoepel te plaatsen. Ons aanrechtblad is achterin de keuken en niet bij het raam. Hierdoor is onze keuken vrij donker, we hebben wel witte kastjes maar ook een zwart aanrechtblad. We hadden altijd licht aan boven het aanrechtblad en ook boven de baldakijn. Wij hebben de Lightway in onze keuken geplaatst. Net naast de baldakijn en zo hebben we veel meer licht op het aanrechtblad gekregen. Hij paste net tussen 2 balken in. Een geweldige oplossing. Wij zijn heel blij met de Lightway daglicht koepel. Zeker aan te raden, het werkt perfect.. MVG Hugo Stuurman.

  Hugo uit Waddinxveen

Overal daglicht

Een lichtkoepel van Lightway is een hoog rendement daglichtsysteem dat geplaatst kan worden op elk type dak. Het opgevangen licht kan tot 10 meter getransporteerd worden. De binnenkant van de lichtgeleidende buis is voorzien van zilver, waardoor het spiegeleffect maximaal versterkt wordt. Dit betekent dat tot wel 100% van het opgevangen licht op de gewenste plek in uw pand terecht komt! Tegen meerprijs levert Lightway ook kunstlichtarmaturen die aan de binnenzijde van de tube geplaatst worden. Hiermee kan de light tube ook ‘s avonds als gewone lamp gebruikt worden. Lightway biedt diverse soorten lichtkoepels. Hierdoor is er altijd een optie die perfect geschikt is voor uw pand.

Neem contact op met Lightway voor een lichtkoepel in uw pand

Bent u ook op zoek naar een prachtige lichtkoepel om uw woning te verlichten? Neem dan contact op met Lightway. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 034-6769098 of u kunt mailen naar info@intura.nl.

Producten

Lightway

Crystal Serie

Een koepel van Boheems kristal, een vaste spiegelbuis (met opgedampt ziver en silicium) en een lichtdiffuser van natrium-kaliumglass.

Lightway

Silver Serie

Speciaal voor de grotere projecten en utiliteitsbouw heeft Lightway de Silver serie ontwikkeld. Met de 800 brengt Lightway een van de grootste diameters op de markt van daglichtbuizen.

Lightway

Blue Performance

Duurzaam bouwen met Blue Performance Met de unieke gepatenteerde Blue Performance levert Lightway het enige echte antwoord op het probleem van condensatie in daglichtbuizen.

Lightway

Accessoires

Wilt u de Lightway ook ’s avonds gebruiken? Lightway biedt u de keuze uit een halogeen inbouwset of een energiezuinige LED verlichting.